Overlijden Jack den Hartogh

Tot groot verdriet deel ik mede dat op 9 december 2018 onverwachts mijn vriend en reismaat Jack den Hartogh is overleden.

Jack was sinds de terugkomst vanuit China in 2014 ziek, hij leed aan PSP, dit is ’n vorm van Parkinson. In de loop van de jaren ging het steeds slechter met hem, hij reed ook geen auto meer, dat zegt voldoende over de toestand waarin hij zich bevond. Hij was ’n transportman in hart en nieren, reed graag met trucks. Deze website blijft voorlopig nog bestaan, om eventuele mededelingen omtrent deze reis te doen.

Met vriendelijke groet, Leo de Leede

Even geen nieuwsberichten

Hallo allemaal,

Doordat we in Turkmenistan, Iran, en oost Turkije  geen of slecht internet hadden, ben ik zo achter geraakt met de website, dat het niet haalbaar is om de website nog up to date te houden. Op zaterdag 13 september om 12.00 uur hopen we in Rozenburg terug te zijn, dat moet wel lukken. We zijn dinsdag 2 september ’n paar dagen in Istanbul, misschien dat ik daar nog wat kan doen, anders word het bij terugkeer dat ik hem nog ga bijwerken. Heel jammer, maar het is niet anders.

Goed weekend allen, groet van de oldtimertrotters, Ad, Jack, Jan en Leo.

Start website

Vandaag samen met Koos Lens deze website opgestart. Het is heel leuk om te doen, maar er komt wel veel voor kijken!!

Begin november 2013 zijn wij, Jack, Ad, Gerrit, Jan en ik(Leo) bij elkaar gekomen in Kleve om te bespreken wat de mogelijkheden zijn om per truck naar Beijing te rijden. We moesten uiteraard veel info krijgen, het is ’n hele onderneming, wat je niet zomaar even doet!!

We zijn in december nog naar de “Beurs van Berlage” geweest, daar was ’n vakantie/reis beurs voor verre bestemmingen. Heel veel informatie opgedaan, en ook belangrijke contacten.

Op 12 februari hebben we Sovjet Reizen in Kruiningen de opdracht gegeven voor de VISA van Rusland, Mongolië, Kazachstan, Oezbekistan en Turkmenistan, het startschot is dus gegeven.

Op 21 februari hebben we DimSum in Utrecht de opdracht gegeven om China voor ons te gaan regelen qua gids, L.O.I.(Letter Of Invitation), Chinese rijbewijzen, Chinese kentekenplaten, in-en uitvoer van de voertuigen, nog ’n heel gedoe.